Stockholm

Hejsan! bilder från Liseberg kommer jag ladda upp när jag kommer hem, Är i Stockholm den här veckan med sanna. bloggar mer senare för nu ska vi laga lite middag! Kram.

Mot Liseberg!

God morgon! Idag åker vi mot göterborg,vi ska bo i en stuga i 2 dagar och även gå på liseberg. Kommer inte blogga under dom här dagarna som jag har ingen dator med mig. Kram

Me today

 

Good morgon

Hello! ville bara säga att jag och jennifer ska snart göra oss klara sen ska vi nog dra ut ett tag! Jätte fint väder ute så man får ju passa på ;) I morgon sticker vi och jennifers familj till göterborg (liseberg here we come!) haha. 
Kameran hänger såklart med så massa nya bilder kommer. 

Good kväll!

hejsan svejs! klockan är redan över 12 så vi ska väl gå och lägga oss snart,ska in till täby C en snabbis i morgon sen ska vi in till norrtälje. Juste min design och header ska fixas snart så jag har kvar min så länge. God natt!

Hallstavik

tja! snart sticker jag till hallstavik, ska sova hos Jennifer inatt. Så bloggar mer när jag kommer fram men måste börja gå nu :).

Ny Start!

Hej! Börjar om på nytt igen, Kommer blogga när jag har tid och lust.ska försöka blogga varje dag och upptadera mycket! Kram.